Masies per esdeveniments a la Catalunya central: Mas Pubill, el paratge ideal per a cada ocasió

Mas Pubill datada del segle XVII, és una de les masies per esdeveniments situada a Castellfollit del Boix a menys d’una hora de Barcelona. El mas es nodreix de 300 hectàrees de bosc, camps de blat, vinyes i oliveres i és on s’elaboren els vins i olis ecològics de la marca Entrebosc. 

La masia ha estat restaurada amb molta cura i precisió, respectant la seva naturalesa arquitectònica, emprant colors naturals i materials nobles i sostenibles com la pedra, la fusta i el ferro. El resultat final és una arquitectura moderna, que retorna la llum i la vida als murs antics del Mas Pubill.  Amb un disseny funcional i minimalista s’han mantingut tots els elements tradicionals de la masia que s’han conservat.

L’espai i l’entorn són especials per assegurar l’èxit de qualsevol esdeveniment on l’elegància i la personalització siguin els objectius.

Masies per esdeveniments: tots els nostres espais

Com una de les masies per a casaments a Barcelona, Mas Pubill t’ofereix diferents espais on poder realitzar qualsevol esdeveniment, amb la fusió perfecta entre natura, vinyes i arquitectura.

Sala Mas Pubill

Aquest és un espai diàfan inspirat en l’estil de les antigues masies catalanes que destaca pel seu interior de pedra, la llum natural i per la restauració d’alguns elements decoratius que aporten calidesa i exclusivitat. La sala interior té una molt bona qualitat acústica, disposa d’equipament audiovisual i d’il·luminació, calefacció i aire condicionat. És la millor alternativa si cal activar un pla B, en cas de pluja o temps inestable. El Mas Pubill està pensat per acollir esdeveniments durant tot l’any.

L’era: el lloc idíl·lic per a la realització de grans esdeveniments

És un espai amable, amb la façana imponent del Mas Pubill per una banda i el celler per l’altre, que creen un entorn acollidor tant per a esdeveniments de gran com de petit format. La curosa restauració de la pedra i la seva combinació amb el bosc i la muntanya que l’envolten creen una harmonia entre l’arquitectura i el paisatge.

El Jardí: els aperitius a l’aire lliure

Davant de la sala Mas Pubill hi ha un porxo que fa de mirador al bosc i a les vinyes. Un jardí privilegiat on es poden celebrar aperitius en un ambient distès i tranquil, respirant la vegetació del sotabosc mediterrani. A l’estiu el porxo es converteix en l’espai més fresc del mas, ideal per a cerimònies o sopars a l’aire lliure de petit format. Les vinyes, en funció de l’estació de l’any i la llum de l’hora del dia, regalen un paisatge cromàtic únic i autèntic. 

Masia per esdeveniments: El molí de Mas Pubill

 Al costat del riu, a l’obaga de la muntanya, creixen una gran diversitat d’espècies botàniques que envolten el molí que és una construcció de l’any 1755 i que singularitza el llegat històric de la finca. Sota l’ombra dels arbres es pot gaudir d’una gran extensió vegetal, plena d’aromes i sensacions balsàmiques. 

L’antic celler

Una entrada majestuosa que connecta l’era amb el jardí per l’interior del mas. Destaca pel sostre original de bigues de fusta i una gran arcada de vidre amb unes vistes úniques al celler primer i a la vinya i al bosc després. A la part superior, al mateix nivell del jardí, es conserva un racó molt agradable on es poden celebrar còctels de petit format.

L’agrobotiga: lloc ideal per a reunions i trobades

La sala més petita i acollidora de Mas Pubill que conserva el sostre antic de fusta i les parets de pedra. L’agrobotiga del celler es transforma en un espai diàfan on es poden organitzar també reunions singulars, amb encant i en un ambient íntim.

Més informació dels espais

Masies per esdeveniments: El tour virtual

Tots els espais i accessos de la finca estan adaptats a persones amb mobilitat reduïda.

El nostre ADN

EXCLUSIVES
Apostem per crear esdeveniments a mida i personalitzats per als nostres clients, per això no col·laborem amb cap proveïdor en en exclusiva.

PRIVACITAT
No organitzem més d’un esdeveniment per dia.

EXPERIÈNCIA
Un equip humà especialitzat en grups MICE tant a nivell nacional com internacional.

ALLOTJAMENT
Mas Pubill no disposa d’allotjament al mateix espai, però coneix les millors opcions a prop de la finca.

CÀTERINGS
Col·laborem amb càterings especialitzats i recomanem el perfil gastronòmic que més s’adapta a les necessitats del client.

SHOOTINGS & SPORTS TV
La finca es lloga per poder-hi realitzar sessions fotogràfiques, curtmetratges i anuncis televisius

Galeria d’imatges dels nostres espais

Masies per esdeveniments: Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació

Omple el següent formulari de contacte si vols fer-nos alguna consulta:
    Descobreix les últimes notícies

    Vols rebre informació sobre què passa a Mas Pubill?

    Si desitges estar informat sobre les últimes novetats que succeeixen a Mas Pubill, l’únic que has de fer és subscriure’t, introduint el teu correu electrònic.