Masia per esdeveniments d’empresa i casaments

Una masia per esdeveniments únics i exclusius

Mas Pubill és un masia per a esdeveniments, datada del segle XVII i situada a Castellfollit del Boix a menys d’una hora de Barcelona. El mas, envoltat de naturalesa i tranquil·litat, es nodreix de 300 hectàrees de bosc, camps de blat, vinyes i oliveres i és on s’elaboren els vins i productes ecològics de la marca Entrebosc.

La masia ha estat restaurada amb molta cura i precisió, respectant la seva naturalesa arquitectònica, emprant colors naturals i materials nobles i sostenibles com la pedra, la fusta i el ferro. El resultat final és una arquitectura moderna que retorna la llum i la vida als murs antics del Mas Pubill. Amb un disseny funcional i minimalista s’han mantingut tots els elements tradicionals de la masia que s’han conservat. L’espai i l’entorn són especials per assegurar l’èxit de qualsevol esdeveniment on l’elegància i la personalització siguin els objectius.


L’espai perfecte per al teu enllaç

Masia per a esdeveniments: tots els nostres espais

La fusió perfecta d’elements antics amb moderns. El Mas Pubill és una masia per a esdeveniments amb espais diàfans, flexibles i equipats amb tota la tecnologia necessària. Tots els espais i accessos de la finca estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

SALA INTERIOR MAS PUBILL

Un espai diàfan inspirat en l’estil de les antigues masies catalanes que destaca pel seu interior de pedra, la llum natural i per la restauració d’alguns elements decoratius que aporten calidesa i exclusivitat. La sala interior té una molt bona qualitat acústica, disposa d’equipament audiovisual i d’il·luminació, calefacció i aire condicionat. És la millor alternativa si cal activar un pla B, en cas de pluja o temps inestable. El Mas Pubill està pensat per acollir esdeveniments durant tot l’any.

Els finestrals de vidre són modulars i el porxo adquireix especial importància creant un espai adaptat a cada proposta i circumstància. La sala té capacitat perquè hi puguin accedir vehicles, amb la versatilitat que això permet als esdeveniments automobilístics.

entrada-mas-pubill

L’ANTIC CELLER

Amb una entrada majestuosa que connecta l’era amb el jardí per l’interior del mas; es conserva, restaurat, el sostre original de bigues de fusta i una gran arcada de vidre amb unes vistes úniques al celler primer i a la vinya i al bosc després. A la part superior, al mateix nivell del jardí, es crea un racó molt agradable per una zona de chill out.

EL JARDÍ

Davant de la sala Mas Pubill hi ha un porxo que fa de mirador al bosc i a les vinyes. Un espai privilegiat on s’hi poden celebrar aperitius en un ambient distès i tranquil, respirant la vegetació del sotabosc mediterrani. A l’estiu el porxo es converteix en l’espai més fresc del mas, ideal per a sopars a l’aire lliure de petit format. Les vinyes, en funció de l’estació de l’any i la llum de l’hora del dia, regalen un paisatge cromàtic únic i autèntic.

L’ERA

Un espai amable, amb la façana imponent del Mas Pubill per una banda i el celler per l’altre, que creen un entorn acollidor per a esdeveniments de gran format. La curosa restauració de la pedra i la seva combinació amb el bosc i la muntanya que l’envolten creen una harmonia entre l’arquitectura i el paisatge.

EL MOLÍ DEL MAS PUBILL

Al costat del riu, a l’obaga de la muntanya, creixen una gran diversitat  d’espècies botàniques que envolten el molí que és una construcció de l’any 1755 i que singularitza el llegat històric de la finca. Sota l’ombra dels arbres es pot gaudir d’una gran extensió vegetal, plena d’aromes i sensacions balsàmiques.

L’AGROBOTIGA DEL MAS

La sala més petita i acollidora de Mas Pubill que destaca pel sostre antic de fusta i les parets de pedra. L’agrobotiga del celler es transforma és un espai diàfan on s’hi poden organitzar també reunions singulars, amb encant i en un ambient íntim.

 

Visita nuestro Tour Virtual

 

Masia per a esdeveniments: el nostre ADN

PRIVACITAT. No organitzem més d’un esdeveniment per dia.

CÀTERINGS. Col·laborem amb cuiners especialitzats i recomanem el perfil gastronòmic que més s’adapta a les necessitats del client.

EXCLUSIVES. Esdeveniments a mida i personalitzats per als nostres clients, per això no col·laborem amb cap proveïdor en exclusiva.

Contacta amb nosaltres

Ferran Forn
Email: events@entrebosc.com
Telèfon: +34 640379227