Enoturisme: Coneix la història del Mas Pubill i del seu entorn, tot descobrint uns vins molt especials

El Mas Pubill i el seu entorn, testimonia el passat vitivinícola del nostre país. Ens sentim afortunats de poder transmetre aquesta història viva i tenim el deure moral de fer-ho.

Cultura, arquitectura, entorn i paisatge de Mas Pubill s’uneixen en una proposta que et permetrà gaudir d’una magnífica experiència maridada amb els nostres productes vinícoles.

Aula d’entorn rural: Un espai on gaudir de la natura amb totes les facilitats

Disposem d’un espai ideal per realitzar jornades de coneixença de l’entorn i desconnectar. Ideal per a la realització d’esdeveniments d’empresa, la sala està equipada amb tot el necessari per assegurar l’èxit de l’esdeveniment.

Demana més informació sense cap compromís, estarem encantats d’atendre’t.

sala-mas-pubill

Recuperació i divulgació del patrimoni vitivinícola: Fent valdre el llegat dels antics viticultors de la Vall de Grevalosa

Endinsa’t als cubs del mas, on antigament s’elaborava el vi de la Vall de Grevalosa.

Hem restaurat algunes feixes de pedra seca, cabanes de pastor i altres elements històrics com el Molí del Pubill.

Per preservar el patrimoni amb la mínima intervenció hem museïtzat els cubs amb tecnologia immersiva que ens transporta a un passat no tan llunyà.

Descobreix les últimes notícies

Vols rebre informació sobre què passa a Mas Pubill?

Si desitges estar informat sobre les últimes novetats que succeeixen a Mas Pubill, l’únic que has de fer és subscriure’t, introduint el teu correu electrònic.